cpt. Cook
 

Kuře po břeclavsku

Kuře po bzenecku

Kuře po cikánsku

Kuře po gruzínsku

Kuře po havajsku

Kuře po chalupářsku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po jihomoravsku

Kuře po mexicku

Kuře po myslivecku

Kuře po myslivecku

Kuře po plzeňsku

Kuře po polsku

Kuře po provensálsku

Kuře po slovácku

Kuře po vracovsku

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po zahradnicku

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  12 dkg kuřete, 2 cl oleje, 2.15 dkg cibule, 2.15 dkg mrkve, 2 dkg celeru, 15 dkg paprik, 15 dkg rajčat, 2 dkg fazolových lusků, 15 dkg brambor, 2 dkg čerstvých hub, 15 dkg zelí, 2.15 dkg zeleného hrášku, 3 g hladké mouky, 10 ml vína, 15 g zelené petrželky, 0.2 g mletého pepře, 1/2 g mleté papriky, 2 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a umyté kuře nakrájíme na porce, které lehce osmažíme v horkém tuku a vyjmeme. Do tuku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu vody, sůl a podusíme. Později přidáme část rajčat a sladkou papriku. Rozmícháme s horkou vodou a maso vrátíme do nádoby. Vaříme do polozměknutí. Brambory nakrájíme na kousky a lehce osmažíme. Zeleninu nakrájíme na plátky, postupně přidáváme a dusíme v pořadí: mrkev, celer, zelená fazolka, houby, čerstvé zelí, papriky a nakonec brambory. Přilijeme víno a ve studené vodě rozmíchanou mouku. Po chvilce vysypeme nadrobno nakrájená rajčata. Jídlo zapečeme a ještě horké posypeme nadrobno nakrájenou petrželí.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 3427x    verze pro tisk