cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg vařených kuřecích prsíček, 1/2 máslová tykev, 2.15 dl crème fraîche, 12 dkg plísňového sýra fourme d'Ambert, 3 dkg burských oříšků, olivový olej, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na teplotu 150 °C. Vymažte zapékací misku olivovým olejem. Máslovou tykev oloupejte, rokrojíe napůl a po vyčistění nakrájíme na tenké plátky. Polovinu jich rozložte do misky, osolte a opepřete. Přidejte hrubě nasekané arašídy, kuřecí nakrájené na malé kostky a polovinu krému. Zakryjte zbývajícími plátky tykve a smetanou. Podle chuti dosolte a opepřete. Navrch přijdou kostky sýra d'Ambert. Pečeme asi 75 minut.
vloženo 23.10.2017    zobrazeno 898x    verze pro tisk

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše