cpt. Cook
 

Makaróny podle ďáblice

Makaróny s drůbeží citrónovou omáčkou

Makarony s drůbeží omáčkou

Makaróny s houbami a se šunkou

Makaróny s langustou

Makaróny s omáčkou dvou barev

Makaróny s rokfórem

Makaróny s tykví na způsob Timballo

Makaróny s vepřovým žebírkem

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sépiemi

Makaróny se sýrem, pepřem a čekankou
(Maccheroni cacio, pepe e radicchio)

Makaróny se švestkami

Makaróny zapečené s vejci a sýrem

Makaróny zapékané s tykví a rajčaty

Makaróny ze Sorrenta
(Maccheroni alla sorrentina)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Malloreddus a casu furriau

Malloreddus v taveném sýru se šafránem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg těstovin malloreddus, 30 dkg pecorina, šafrán, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sardinské těstoviny malloreddus uvaříme v dostatečném množství slané vody. Mezitím mladý sýr pecorino nakrájíme na plátky a roztavíme v misce ve vodní lázni (nebo opatrně v kameninové misce) spolu se šafránem. Když jsou těstoviny hotové, slejeme z nich vodu a důkladně je promícháme s roztaveným sýrem, aby se s ním pořádně spojily a rychle horké podáváme.
vloženo 23.01.2010    zobrazeno 1821x    verze pro tisk

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus s tuňákem a bottargou

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)