cpt. Cook
 

Kočičí svatba

Kočičí tanec (čočka s kroupami)

Kořeněné cizrnové ragú s květákem
(Spiced chickpea & cauliflower stew)

Lahůdkové boby

Linsengemüse
(Čočka na kyselo s nudlemi)

Máslové fazole s pečeným květákem

Mauři a křesťané

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexický ohnivý hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg vařených bílých fazolí, 8  rajčat, 3 lžíce oleje, 2  cibule, 3  papriky, 2 lžičky mexické směsi koření, 1/2 menší cuketa, 4 lžíce rajčatového protlaku, sůl, 2  klobásy nebo párky, 10 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci rozehřejeme olej, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a papriku, směs koření a osmahneme. Pak přidáme hrubě nastrouhanou cuketu, pokrájená rajčata, protlak, vařené fazole, osolíme a podusíme 10 minut. Vhodíme na kolečka nakrájené klobásy nebo párky. Prohřejeme a nakonec do pokrmu zamícháme strouhaný sýr nebo jím jídlo posypeme.

www.tacos.cz Příloha: rýže, rohlík nebo i brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2185x    verze pro tisk

Mléčná fazolová kaše

Moravské fazole se sušenými švestkami

Mungo na černých houbách a cibuli

Noky z fazolové mouky
(Gnocchi con farina di fagioli)

Pálenec (hrách pražený na sádle)

Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)

Pikantní čočka

Pučálka (hrách pražený nasucho)

Ragú z lesních hub a hnědé čočky

Revithia
(Cizrnový hrnec)

Rice and peas
(Rýže a hrášek)

Sója na slanině