cpt. Cook
 

Chilli con carne s dušenou paprikou

Jídlo z jednoho hrnce

Karbanátky z hrachu a krup

Kočičí svatba

Kočičí tanec (čočka s kroupami)

Kofty z červené čočky s kuskusem

Kořeněné cizrnové ragú s květákem
(Spiced chickpea & cauliflower stew)

Lahůdkové boby

Linsengemüse
(Čočka na kyselo s nudlemi)

Máslové fazole s pečeným květákem

Mauři a křesťané

Mexický ohnivý hrnec

Mléčná fazolová kaše

Moravské fazole se sušenými švestkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mungo na černých houbách a cibuli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mungo fazolí (barevné fazole), 15 dkg jidášova ucha (černé sušené houby), jarní cibulka, 10 dkg másla, sůl, mletý pepř, pažitka, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole uvaříme doměkka. Namočíme černé houby na 1 hodinu. Vodu z hub zcedíme a dáme je uvařit doměkka. Cibulku nakrájíme nadrobno, orestujeme na másle společně s uvařenými a lehce posekanými houbami. Přidáme uvařené mungo a společně prohřejeme. Ochutíme solí, mletým pepřem a vegetou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2134x    verze pro tisk

Noky z fazolové mouky
(Gnocchi con farina di fagioli)

Pálenec (hrách pražený na sádle)

Parmentier se zelenou čočkou a máslovou dýní
(Parmentier aux lentilles vertes et a la courge butternut)

Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)

Pikantní čočka