cpt. Cook
 

Mexický ohnivý hrnec

Mléčná fazolová kaše

Moravské fazole se sušenými švestkami

Mungo na černých houbách a cibuli

Pálenec (hrách pražený na sádle)

Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)

Pikantní čočka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pučálka (hrách pražený nasucho)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 10 dkg vepřového sádla nebo škvarků, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebraný a propláchnutý hrách přelijeme trojnásobným množstvím vody a necháme v teplé místnosti nebo v troubě vyklíčit. Po vyklíčení odcedíme zbývající vodu, hrách necháme oschnout a potom jej nasucho na plechu v troubě opražíme. Opraženou pučálku osolíme, lehce opepříme a podáváme maštěnou sádlem nebo škvarky.

www.tacos.cz Při klíčení se v hrachu vytváří řada cenných látek, mj. vitamín C, který luštěniny jinak neobsahují.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2968x    verze pro tisk

Revithia
(Cizrnový hrnec)

Sója na slanině

Sója s cibulí

Sója s houbami a rýží

Sójové boby s rajčaty a sýrem

Sójové karbanátky

Šoulet podle Dvory

Špagety s čéči

Švec (fazole s kroupami)

Tbikha

Tuňák a bílé fazole s olivami

Uzené maso s fazolemi