cpt. Cook
 

Karbanátky z hrachu a krup

Kočičí svatba

Kočičí tanec (čočka s kroupami)

Kofty z červené čočky s kuskusem

Kořeněné cizrnové ragú s květákem
(Spiced chickpea & cauliflower stew)

Lahůdkové boby

Linsengemüse
(Čočka na kyselo s nudlemi)

Máslové fazole s pečeným květákem

Mauři a křesťané

Mexický ohnivý hrnec

Mléčná fazolová kaše

Moravské fazole se sušenými švestkami

Mungo na černých houbách a cibuli

Noky z fazolové mouky
(Gnocchi con farina di fagioli)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pálenec (hrách pražený na sádle)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 2 dkg vepřového sádla, sůl, mletý pepř,  špetka moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebraný, opraný hrách zalijeme trojnásobným množstvím vody a necháme v teplém prostředí nebo v troubě vyklíčit. Poté odcedíme zbytek vody, hrách necháme oschnout a po osolení, opepření a přidání špetky cukru na rozpáleném sádle prudce opražíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1756x    verze pro tisk

Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)

Pikantní čočka

Pučálka (hrách pražený nasucho)

Ragú z lesních hub a hnědé čočky

Revithia
(Cizrnový hrnec)