cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg žampiónů, 4 lžíce olivového oleje, 1/2  cuketa, 1/2  cibule, 1/2 list řapíkatého celeru (zeleninu nakrájet nadrobno), 1/2 lžíce kaparů, 2 lžíce opražených a nasekaných mandlí, 1/2 lžičky bazalky, 1/2 lžíce nasekané zelené petrželky, sůl, tabasco
zkopírováno z http://www.tacos.cz U žampiónů odřízneme nožičky a nakrájíme je najemno. V pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje, přidáme cuketu, nakrájené nožičky žampiónů, cibuli a celer, a za pravidelného míchání vaříme 15 minut. Přidáme Tabasco, kapary a bazalku, plamen snížíme na minimum, přikryjeme pokličkou a dusíme 10 minut. Přidáme petrželku a pánev odstraníme z ohně. Hlavičky žampiónů pomažeme olejem a posolíme. Hlavičky položíme na plech, naplníme připravenou směsí a pečeme v rozpálené troubě při 200°C asi 10 minut. Posypeme mandlemi a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1165x    verze pro tisk

Plněné žampióny

Plněný lilek