cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  žampiónů, 1/2 lžička másla, 1.15 šálku mletého masa (bílé dušené maso), zelená petrželka, 1/2  žloutek, 1/2 menší cibule,  trochu česneku, máslo na kastrol
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žampióny neloupeme, dobře je omyjeme a oddělíme kloboučky. Na lžičce másla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme usekanou petrželku, drobně usekané nožičky žampiónů a dusíme do měkka. Pak přidáme umleté maso, okořeníme podle obliby květem nebo pepřem a jen dvakrát strouhneme česneku, spojíme žloutkem až po odstavení z ohně. Osolené kloboučky žampiónů naplníme směsí hodně do výšky, položíme do zapékací mísy na rozehřáté máslo a dusíme asi 10 minut přiklopené. Pak dáme bez poklice dopéci.

www.tacos.cz Příloha: pšeničný chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1137x    verze pro tisk

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek