cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  24  žampiónů, 3  vejce, 115 dkg oleje, 1/2  cibule, 10 dkg anglické slaniny, hladká mouka, strouhanka, mletý pepř, kmín, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z omytých větších žampiónů odkrojíme nožičky těsně pod kloboučky, které ještě mírně vykrojíme. Takto připravené kloboučky žampiónů rozložíme, jednu polovinu naplníme směsí a přiklopíme zbylými žampióny. Naplněné houby obalíme plátkem slaniny, spíchneme párátkem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. V rozehřátém oleji smažíme do červena. Podáváme přelité různými omáčkami (např. tatarskou).

www.tacos.cz Směs na plnění: Najemno nakrájenou menší cibuli spolu s najemno nakrájenými nožičkami žampiónů podusíme na zbylé slanině nakrájené na kostičky. Tuto směs osolíme a podusíme, až se voda odpaří. Pak ji zahustíme vejci a dochutíme pepřem, drceným kmínem a solí.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1184x    verze pro tisk

Plněný lilek