cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlıcanlı gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné lístkové trojhránky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg lístkového těsta, hladká mouka na vyválení, vejce na potření,

Náplň: 15 dkg tuku (Hera), 10 dkg cibule, 20 dkg uzeného masa vařeného nebo debrecínské pečeně, 2  jablka, 2  nakládané okurky, 4 lžíce kečupu, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Vychlazené lístkové těsto vyválíme na plát, vykrájíme z něj kolečka o průměru 10 - 11 cm, položíme je na plech, naplníme, okraje potřeme vodou a rovnoměrně na třech místech přeložíme ke středu tak, aby vznikly trojhránky. Okraje těsta k sobě dobře přimáčkneme, povrch potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme v hodně vyhřáté troubě. Podáváme vlažné.

www.tacos.cz Příprava náplně: cibuli pokrájenou na půlkolečka zpěníme na tuku, přidáme maso a okurky pokrájené na nudličky, oloupaná, jádřinců zbavená jablka pokrájená rovněž na nudličky, ochutíme kečupem a krátce podusíme. Směs osolíme a opepříme.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2013x    verze pro tisk

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek