cpt. Cook
 

Polévka z čerstvých žampiónů a tykve

Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy s jablky

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka z červených fazolí s kabanosem a tykví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 1/2  mrkev, 1/2  petržel, 1/2  bobkový list, 1/2 lžička celého pepře, 715 dkg hovězího žebra, 215 dkg červených fazolí, 115 dkg tykve, 215 dkg kabanosu, 2 lžíce červeného vína, 2 l vody, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve vodě vaříme asi 2 hodiny kořenovou zeleninu, bobkový list, pepř, žebro a červené fazole. Žebro vyndáme a obereme maso. Fazole necháme ve vývaru, ostatní zeleninu prolisujeme do vývaru přes sítko. Do vývaru s prolisovanou zeleninou přidáme obrané maso a dále na kostičky nakrájenou tykev, nakrájený kabanos, přilijeme víno, osolíme a necháme 5 minut povařit. Sypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1292x    verze pro tisk

Polévka z fazolek

Polévka z fazolek a karotky

Polévka z fazolek s krupicí

Polévka z fazolových lusků

Polévka z kvašených okurek

Polévka z kysaného zelí

Polévka z kyselého zelí (tzv. pijácká)

Polévka z medvědího česneku

Polévka z mladého hrášku

Polévka z nových brambor

Polévka z pečených sladkých brambor a mrkve

Polévka z pórku

Polévka z rajčatové šťávy s jablky

Polévka z rajských jablíček

Polévka z tykve s opečeným chlebem

Polévka z tykve se smetanou