cpt. Cook
 

Polévka brynzová (slovenský Čír)

Polévka houbová

Polévka kmínová (praženka)

Polévka kroupová

Polévka krupicová dietní

Polévka ovesná rychlá

Polévka rybí štědrovečerní

Polévka ryzcová

Polévka s battuto po římsku
(Minestra col battuto alla romana)

Polévka s nočky
(Zuppa di gnocchetti)

Polévka smetanová rychlá

Polévka vajíčková rychlá

Polévka vinná

Polévka z čerstvých hub

Polévka z flíčků

Polévka z jedlých kaštanů
(Soupe aux marrons)

Polévka z kyselého mléka s houbami

Polévka z ovesných vloček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka z podmáslí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l podmáslí, sůl, 2 lžíce krupice, 2  vejce, 1/4 l smetany, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozšlehané podmáslí osolíme a dáme vařit. Sypeme do něho za stálého míchání krupici a povaříme ji. Pak přidáme dobře rozkvedlaná vejce, která lijeme do polévky tenkým pramínkem za stálého míchání, aby se drobněji srazila. Polévku dolijeme smetanou, prohřejeme a před podáním vsypeme jemně rozsekanou petrželku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1532x    verze pro tisk

Polévka z pražené krupice