cpt. Cook
 

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s dýní, kaštany a špenátem
(Risotto con zucca, castagne e spinaci)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto s houbami a hráškem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zeleného hrášku čerstvého nebo mraženého, 20 dkg rýže, 20 dkg čerstvých hub (nebo hrst sušených), 15 dkg slaniny, kousek cibule, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra, sůl, bujón (masox)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu rozkrájíme na kostičky a rozškvaříme, přidáme na plátky nakrájené houby, hrášek a přebranou spařenou rýži. Vše krátce osmahneme, zalijeme vodou s kouskem masoxu a přikryté dusíme doměkka. Při podávání dáme na každou porci lžíci strouhaného sýra. Použijeme-li sušené houby, tak je asi hodinu předem namočíme do zředěného mléka, potom je vymačkáme a připravujeme obdobně jako čerstvé.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2155x    verze pro tisk

Rizoto s hruškou a vlašskými ořechy
(Risotto con pere, noci a polvere di alloro)

Rizoto s hříbky

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s liškami

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami

Rýže s houbami