cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto s houbami a hráškem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zeleného hrášku čerstvého nebo mraženého, 20 dkg rýže, 20 dkg čerstvých hub (nebo hrst sušených), 15 dkg slaniny, kousek cibule, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra, sůl, bujón (masox)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu rozkrájíme na kostičky a rozškvaříme, přidáme na plátky nakrájené houby, hrášek a přebranou spařenou rýži. Vše krátce osmahneme, zalijeme vodou s kouskem masoxu a přikryté dusíme doměkka. Při podávání dáme na každou porci lžíci strouhaného sýra. Použijeme-li sušené houby, tak je asi hodinu předem namočíme do zředěného mléka, potom je vymačkáme a připravujeme obdobně jako čerstvé.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1866x    verze pro tisk