cpt. Cook
 

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s dýní, kaštany a špenátem
(Risotto con zucca, castagne e spinaci)

Rizoto s houbami a hráškem

Rizoto s hruškou a vlašskými ořechy
(Risotto con pere, noci a polvere di alloro)

Rizoto s hříbky

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s liškami

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rýže Calypso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 plátků slaniny nakrájených na kostičky, 2 žluté papriky, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 8 stroužků česneku, 215 dkg rýže, 60 dkg fazolí, 15 dl hovězího vývaru, 3  rajčata nakrájená na kousky, 1/2 lžíce bazalky, 1/2 lžička nového koření, 1/2 lžíce dobromysli, 1/2 lžička tabasca, 4  jarní cibulky nasekané nadrobno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velkém hrnci osmahneme slaninu. Přidáme papriky, cibuli a rozdrcený česnek a na mírném plameni krátce osmahneme. Přidáme rýži a za stálého míchání 2 minuty opečeme. Přidáme všechny ostatní přísady mimo zelených cibulek, zamícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, až se vývar vsákne a rýže je hotová. Přidáme nasekanou zelenou cibulku, jemně promícháme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1961x    verze pro tisk

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami

Rýže s houbami