cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto s hříbky

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  9 dkg rýže, 2 dkg cibule, 3 dkg hřibů, 2 dkg olivového oleje, 3 cl bílého vína, 3 dkg smetany, 10 g parmezánu, 10 g másla, 15 dl hovězího vývaru napůl s vodou
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně nakrájenou cibulku orestujeme na panenském oleji, přidáme rýži a směs vody a vývaru. Osolíme a na mírném ohni vaříme 20 minut. Ke konci přidáme bílé víno, hříbky a smetanu. Těsně před podáváním vsypeme parmazán a vložíme hrudku másla. Správně uvařená rýže je tvrdkavá.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2189x    verze pro tisk

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami

Rýže s houbami

Rýže s rajčaty po albánsku

Rýže Taj Mahal

Rýžový koláč s cuketou

Rýžový kuba

Smaragdová rýže

Smažená kantonská rýže

Srbské rizoto

Uzené v rýži s pažitkovým krémem

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

Vegetářské karbanátky

Vlašská rýže