cpt. Cook
 

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny Aglio e olio

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  215 dkg špaget (nebo linguine), 2 stroužky česneku, 4 lžíce olivového oleje, 1/2  chilli paprička, parmazán
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi prohřejte olivový olej, rozdrťte do něj chilli papričky, které dají i jinak obyčejnému jídlu švih. Přidejte do oleje utřený česnek a na velmi mírném plameni míchejte minutku, nejvíce dvě. Česnek se má vlastně jen prohřát, nikoliv zrůžovět nebo dokonce zhnědnout, zhořkl by. Do takto připraveného voňavě ostrého oleje pak zamíchejte okapané špagety a posypte parmazánem.
vloženo 22.06.2007    zobrazeno 2279x    verze pro tisk

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)