cpt. Cook
 

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny po ďábelsku

Pasta al diavolicchio

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg těstovin, 3  chilli papričky, 4 stroužky česneku, 3 dl vody, 10 dkg pikantnějšího tvrdého sýra, zelená petrželka, olej, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozmixujte očištěné papričky s česnekem a vodou. Půlku umixované hmoty dejte do kastrolu a druhou půlku do vody, ve které budete vařit těstoviny. Do kastrolu přidejte také olej, petrželku, sůl a povařte za stálého míchání. Uvařte těstoviny typu špagety, sceďte je, posypte strouhaným sýrem a přidejte omáčku. Zamíchejte a servírujte. Je to síla.
vloženo 06.08.2007    zobrazeno 1943x    verze pro tisk

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)