cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Velikonoční hlavička s uzeným masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg vepřového plecka bez kostí, 20 dkg uzeného bůčku bez kostí, 15  vajec, 6  rohlíků, sůl, 1/4  mléka, zelená petrželka nebo pažitka, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem, v němž jsme rozkvedlali žloutky s trochou vývaru, lehce promícháme a necháme prosáknout. Přidáme drobně nakrájené vařené vepřové maso i vařený bůček, sůl, usekanou petrželku (pažitku), tuhý sníh z bílků a opět lehce promícháme. Těsto vložíme do pekáče silně vymaštěného máslem a zvolna upečeme. Velikonoční hlavičku podáváme teplou s malou přílohou brambor a se zeleninovým salátem, nebo studenou se sterilovanou zeleninou a kouskem pečiva.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1214x    verze pro tisk

Zapečená drůbeží pochoutka