cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šunkový nákyp s parmezánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6 dkg másla, 2  vejce, 15 dkg parmezánu nebo čedaru, 15 dkg šunky nebo moravského uzeného, 1/2 šálek brambor, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Máslo, žloutky, strouhaný sýr utřeme, přidáme drobně pokrájené maso, uvařené a prolisované brambory a naposled lehce vmícháme tuhý sníh. Pečeme v nízké míse z varného skla, dobře vymaštěné a vysypané strouhankou. Hotový předkrm zdobíme kolečky oloupaných rajčat nebo salátových okurek. Padáváme-li tento pokrm jako hlavní chod, připravíme dvojitou dávku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1295x    verze pro tisk

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Velikonoční hlavička s uzeným masem

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka