cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční hlavička s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vařeného uzeného masa, 6  vajec, 6  rohlíků, sůl, zelená petrželka, 3 dkg tuku, 2 lžíce sekaných mladých kopřiv, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme trochou vývaru z uzeného masa, rozšlehanými vejci a rozehřátým tukem a necháme prosáknout. Přidáme drobně nakrájené uzené maso, usekanou petrželku, kopřivy, sůl a směs vložíme do pekáče, silně vymaštěného máslem. Zvolna ji upečeme. Hlavičku podáváme teplou s malou přílohou brambor a se zeleninovým salátem, nebo studenou s kouskem pečiva a se sterilovanou zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3383x    verze pro tisk