cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Top dogs

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  párku, 3 dkg slaniny, 2 dkg cibule, 3 dkg másla, 3 dkg polohrubé mouky, 7.15 cl mléka, 1/2  žloutek, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, kečup
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně krájená cibule se osmaží na másle do růžova. Hladká nebo polohrubá pšeničná mouka se prosije a za postupného přilévání mléka se připraví těstíčko, které se povaří asi 7 minut. Pak se do něj přidá osmažená cibulka, sůl, pepř, sekaná petržel a žloutek. Vše se důkladně promíchá, vlije do máslem vymazané ohnivzdorné misky a peče v horké troubě asi 10 minut.

www.tacos.cz Půlky párků potřené hustým kečupem se zabalí do proužků slaniny tak, aby konce párků vyčnívaly. Pak se rozloží na zapečenou hmotu, ozdobí kolečky cibule a vloží do mírně vyhřáté trouby na tak dlouho, aby se slanina opekla a párky byly horké.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1915x    verze pro tisk

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

Velikonoční hlavička s uzeným masem