cpt. Cook
 

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka

Zapečené hrušky s rokfórem
(Gratin de poires au roquefort)

Zapečené vejce po ivančicku

Závitky plněné chřestem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampióny po španělsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg žampiónů nakrájených na polovinu, 2 lžíce olivového oleje, 4 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2 lžíce sherry, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpáleném oleji krátce opražíme česnek, přidáme žampióny a za stálého míchání vaříme 2 minuty. Plamen snížíme na minimum, přidáme ostatní přísady mimo petrželky a vaříme další 2 minuty. Posypeme petrželkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1614x    verze pro tisk

Žampiony s chilli
(Chile mushrooms)