cpt. Cook
 

Vepřová pečeně se skořicí

Vepřová pečeně se skořicí a bramborami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová pečeně se smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg vepřového plecka nebo kýty, sůl, mletý pepř, 1/2 větší cibule, 1.15 lžíce másla, 3 lžíce bílého vína,  trochu vývaru, 1/8 l kysané smetany nebo smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso zbavíme tuku, osolíme, opepříme, po celém povrchu poklademe tenkými kroužky cibule a necháme přes noc v chladničce uležet. Před pečením rozehřejeme v pekáčku máslo a maso na něm po všech stranách opečeme. Přilijeme vývar a víno. Pečeme za častého obracení masa do poloměkka. Dále při pečení maso potíráme smetanou a dopečeme, až povrch zrůžoví. Šťávu podáváme necezenou, cibule se rozvařila.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, nočky nebo makaróny sypané opraženou strouhankou a máslem

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2430x    verze pro tisk

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

Vepřové kotlety Colbert

Vepřové kotlety frikasé

Vepřové kotlety Hentéš

Vepřové kotlety marinované v bílém víně

Vepřové kotlety Massachusetts