cpt. Cook
 

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Vepřová pečeně se skořicí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová pečeně se smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg vepřového plecka nebo kýty, sůl, mletý pepř, 1/2 větší cibule, 1.15 lžíce másla, 3 lžíce bílého vína,  trochu vývaru, 1/8 l kysané smetany nebo smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso zbavíme tuku, osolíme, opepříme, po celém povrchu poklademe tenkými kroužky cibule a necháme přes noc v chladničce uležet. Před pečením rozehřejeme v pekáčku máslo a maso na něm po všech stranách opečeme. Přilijeme vývar a víno. Pečeme za častého obracení masa do poloměkka. Dále při pečení maso potíráme smetanou a dopečeme, až povrch zrůžoví. Šťávu podáváme necezenou, cibule se rozvařila.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, nočky nebo makaróny sypané opraženou strouhankou a máslem

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2081x    verze pro tisk

Vepřová roláda