cpt. Cook
 

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Vepřová pečeně se skořicí

Vepřová pečeně se smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.2 kg libové vepřové kýty, 115 dkg měkkého salámu, 1/2  vejce, 1/2 lžíce strouhanky, mletý pepř, mletá paprika, sůl, 15 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřovou kýtu rozřízneme na plát, okraje rovně zařízneme a odkrojky masa (asi čtvrtinu) umeleme. Promícháme je s vejcem, paprikou a pepřem, osolíme a mírně zahustíme strouhankou. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme mletým masem, do něhož vtlačíme hranolky salámu (ve směru stáčení masa). Maso pevně stočíme, omotáme bílou nití a upečeme na másle. Při pečení roládu přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou. Podáváme s rýží a se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2237x    verze pro tisk