cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety Massachusetts

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 dl vody, 1/2 dl pomerančové šťávy, 115 dkg rozinek, 2 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžičky mleté skořice, 3  hrušky oloupané a rozčtvrcené, 1/2 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm kotlety krátce osmažíme. V malé misce smícháme pomerančovou šťávu, rozinky, cukr, skořici, vodu a sůl a vzniklou směs nalijeme na kotlety. Přikryjeme pokličkou a dusíme 25 minut. Přidáme hrušky a dusíme dalších 15 minut. Hotové kotlety a hrušky přendáme na talíře a držíme v teple. Ve sklenici rozpustíme Solamyl ve dvou lžících vody, vmícháme do šťávy a vaříme, až směs zhoustne. Hotovou omáčku nalijeme na kotlety a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2063x    verze pro tisk

Vepřové kotlety myslivecké

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

Vepřové kotlety na hříbkách

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem