cpt. Cook
 

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

Vepřové kotlety Colbert

Vepřové kotlety frikasé

Vepřové kotlety Hentéš

Vepřové kotlety marinované v bílém víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety Massachusetts

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 dl vody, 1/2 dl pomerančové šťávy, 115 dkg rozinek, 2 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžičky mleté skořice, 3  hrušky oloupané a rozčtvrcené, 1/2 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm kotlety krátce osmažíme. V malé misce smícháme pomerančovou šťávu, rozinky, cukr, skořici, vodu a sůl a vzniklou směs nalijeme na kotlety. Přikryjeme pokličkou a dusíme 25 minut. Přidáme hrušky a dusíme dalších 15 minut. Hotové kotlety a hrušky přendáme na talíře a držíme v teple. Ve sklenici rozpustíme Solamyl ve dvou lžících vody, vmícháme do šťávy a vaříme, až směs zhoustne. Hotovou omáčku nalijeme na kotlety a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1718x    verze pro tisk

Vepřové kotlety myslivecké

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

Vepřové kotlety na hříbkách