cpt. Cook
 

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

Vepřové kotlety Colbert

Vepřové kotlety frikasé

Vepřové kotlety Hentéš

Vepřové kotlety marinované v bílém víně

Vepřové kotlety Massachusetts

Vepřové kotlety myslivecké

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety na hříbkách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 lžíce másla, 1/2 malá cibule, 1/2 lžička zelené petrželky, sůl,  špetka kmínu, 1/2 šálek čerstvých hub, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce hladké mouky, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety vykostíme, lehce naklepeme a poprášíme slabě moukou. Z kostí připravíme vývar na podlévání. V kastrole rozehřejeme máslo a kotlety na něm po obou stranách opečeme. Pak je složíme po dvou na sebe a vedle v témž másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Pak přidáme usekanou petrželku, kmín, promícháme s cibulí a přidáme pokrájené hříbky. Chvíli dusíme bez podlévání. Pak kotlety rozložíme po dně, promícháme s hříbky a za mírného podlévání vývarem dusíme do měkka. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem a povaříme asi 10 minut. Pak jíšku přilijeme ke kotletám a dusíme asi 5 minut.

www.tacos.cz Příloha: jemný knedlík, noky, suchá rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5842x    verze pro tisk