cpt. Cook
 

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vrstvená sekaná pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg mletého masa, 1/8 l smetany, 1/2  vejce, 4 lžíce strouhanky, sůl, mletý pepř, 115 dkg žampiónů, 3 lžíce másla, 30 dkg čerstvého špenátu, 2 lžíce strouhaného tvrdého sýra, muškátový oříšek, 1/2 lžíce oleje, omáčka chilli, několik  oliv
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sekanou pečeni můžeme podle vlastní fantazie pokaždé upravit trochu jinak. Zvlášť chutnou náplní jsou houby všeho druhu, které se krátce osmahnou na másle.

www.tacos.cz Mleté maso smíchejte se smetanou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem. Z hmoty vytvořte tři pláty, které se vejdou do vaší formy na nákypy. Žampiony očistěte, nakrájejte na plátky a osmahněte krátce na trošce másla. Špenát očistěte, omyjte a ve zbývajícím másle krátce poduste. Osolte, okořeňte pepřem a muškátem a smíchejte se sýrem. Pláty z mletého masa navrstvěte do formy na nákypy, mezi ně dejte houby a špenát. Lehce stlačte a potřete olejem. Dejte doprostřed horké trouby.

www.tacos.cz Náš tip: Vrstvené mleté maso můžete připravit i v alobalu.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše, hlávkový salát v jogurtové zálivce s čerstvými bylinkami

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1877x    verze pro tisk

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)