cpt. Cook
 

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Zelený hrášek dušený s masem

Znojemská sekaná pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Znojemský sekaný řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg vepřového plecka, 40 dkg předního hovězího bez kosti, 10 dkg slaniny, 7  vajec, 1/2 lžíce strouhanky, 1/2 sklenka leča, 115 dkg vepřového sádla, 2 stroužky česneku, 2  nakládané okurky, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso a cibuli jemně umeleme, přidáme 1 vejce, sůl, pepř a polovinu množství nakrájené slaniny, přidáme strouhanku a dobře propracujeme. Pak tvoříme karbanátky, které do zlatova opečeme na sádle. Maso z výpeku vyjmeme, do výpeku vlijeme lečo a vše dobře prohřejeme. Na talíři jeden karbanátek přelijeme lečem a na druhý položíme sázené vejce a plátek opečené slaniny. Každou porci zdobíme vějířkem sterilované okurky. Vhodnou přílohou jsou smažené bramborové hranolky nebo vařené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2012x    verze pro tisk