cpt. Cook
 

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg vepřového ramínka, sůl, mletý pepř, 3 dkg slaniny, 1.15  žemle, 1/2  cibule, 10 g vepřového sádla, 1/2  cibule do kastrolu, 2 dkg krupice, 2 dkg vepřového sádla, 4 lžíce kysané smetany, smetana, 10 g hrubé mouky, vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso umeleme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou slaninu, sůl, pepř, namočenou žemli, osmaženou nakrájenou cibulku a vejce. Promícháme, rozdělíme na díly, uděláme válečky, obalíme je krupičnou moukou a dáme do pekáčku péci na cibuli. Zapečené zalijeme vroucí vodou a dusíme asi 30 minut. Pak je vyndáme, omáčku procedíme a nalijeme za stálého míchání do kyselé smetany s umíchanou moukou. Omáčku povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1563x    verze pro tisk

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Zelený hrášek dušený s masem

Znojemská sekaná pečeně

Znojemský sekaný řízek