cpt. Cook
 

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Základní karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mletého masa, 2  žemle, 1/8 l mléka, sůl, majoránka, česnek, tuk na vysmažení, 1/2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Umeleme jakékoliv maso, hovězí, vepřové nebo nejlépe obojí na polovinu smíchané, předem zbavené šlach. Máme-li jen maso hovězí, přidáme také kousek slaniny, aby karbanátky nebyly suché. K umletému masu přidáme housku máčenou v mléce, vše osolíme, opepříme a promícháme, můžeme po případě přikořenit také zpěněnou cibulkou. Tyto karbanátky můžeme dělat i bez vejce, drží dobře pohromadě, necháme-li hmotu chvilku nabobtnat. Pak tvoříme ploché placičky, které obalíme jen v housce a po obou stranách krátce vysmažíme v rozpáleném tuku. Smažíme-li krátce, jsou karbanátky šťavnaté.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1668x    verze pro tisk

Zapékaná tykev s masovou směsí

Zelený hrášek dušený s masem

Znojemská sekaná pečeně

Znojemský sekaný řízek