cpt. Cook
 

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelený hrášek dušený s masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zeleného hrášku, 2 kostky kostkového cukru, sůl, 10 dkg másla, 215 dkg mletého masa, 1/2  cibule, bujón (masox), 1/2 lžíce hladké mouky, 2 lžičky zelené petrželky nebo celerová nať
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vyloupaný hrášek podlijeme osolenou vodou a podusíme s kouskem tuku a cukrem. Na druhé polovině tuku osmažíme jemně sekanou cibuli, přidáme mleté maso a dusíme do měkka. Maso zaprášíme moukou, podlijeme vodou, přidáme dušený hrášek a vše už jen krátce povaříme. Posypeme zelenou petrželí a podáváme s chlebem jako rychlou večeři.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1697x    verze pro tisk

Znojemská sekaná pečeně

Znojemský sekaný řízek