cpt. Cook
 

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékaná tykev s masovou směsí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tykve, 30 dkg mletého masa, 1/2 velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky dobromysli, mletý pepř, sůl, olej, 10 dkg čedaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev oloupeme a nakrájíme na 1 cm silná kolečka. Na jemně pokrájené cibulce podusíme mleté maso, dochutíme prolisovaným česnekem, dobromyslí, pepřem a solí. Na dno zapékací mísy dáme trochu oleje a poklademe plátky tykve. Další vrstvu tvoří mleté podušené maso, opět tykev a tak pokračujeme až do úplného spotřebování surovin, poslední vrstvu tvoří tykev. Dáme zapéci na 30 minut do středně vyhřáté trouby. Poté posypeme strouhaným sýrem a pokračujeme v zapékání dalších 15 minut.

www.tacos.cz Příloha: syrová zelenina a bílý chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1351x    verze pro tisk

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Zelený hrášek dušený s masem

Znojemská sekaná pečeně

Znojemský sekaný řízek