cpt. Cook
 

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Stroganoff z masových kuliček s ořechy

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vinné klobásy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřového plecka, 1/2  rohlík,  trochu mléka, 3/4 dl bílého vína, citrónová kůra, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso (mírně prorostlé) dvakrát umeleme, pak umeleme housku namočenou v mléce, přidáme sůl, pepř a dobře propracujeme. Je-li směs hustá, přidáme víno nebo mléko. Tvoříme placičky nebo krokety, které pak zvolna smažíme.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše se zelím, takzvaná lepenice

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2258x    verze pro tisk

Vrstvená sekaná pečeně