cpt. Cook
 

Mladé zelí po polsku

Nákyp z kysaného zelí

Plněné zelí

Plněné zelí Camburat
(Choux farci Camburat)

Plněné zelné listy

Sarma z hlávkového zelí

Sedmihradské vrstvené zelí

Sladkokyselé zelí

Smažené zelné řízky

Šarišské zelí

Záhorácká fašírka

Zelí červené dušené s kysanou smetanou a jablky

Zelí červené dušené v troubě

Zelí červené na bílém víně

Zelí červené s citrónovou šťávou a vínem

Zelí červené s jablky

Zelí dušené s flíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelí dušené s flíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zelí, 1/2  cibule, 10 dkg tuku, 30 dkg vaječných flíčků, sůl, mletý pepř, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné zelí nakrájíme na nudličky a v horké vodě je asi 10 minut povaříme. Vodu scedíme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme zelí, osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme zvolna, až se voda vyvaří a pokrm trochu vysmahne. Flíčky uvaříme ve slané vodě, scedíme a pak vmícháme do zelí a chvíli ještě podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1789x    verze pro tisk

Zelí hlávkové dušené

Zelí hlávkové na smetaně