Polévka z fazolek s klobáskou [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Polévka minestra

Polévka ovarová

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Itálie   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Polévka z fazolek s klobáskou

Zuppa di fagiolini

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 1/2  červená paprika, 3  klobásy, 3  rajčata, 22.15 dkg fazolových lusků, 1/2 špetka červeného pepře, sůl, 3 šálky vody, 1/4 šálku rýže např. Arborio
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do přiměřeně velkého hrnce nalijte olej. Cibuli a papriku nakrájejte na kousky. Přidejte cibuli, papriku a vepřové klobásky a restujte za občasného míchání, dokud klobásy lehce nezezlátnou, asi 10 minut.

www.tacos.cz Rajčata oloupejte, zbavte semínek a nakrájejte na kousky. Zelené fazolky očistěte a nakrájejte na sousta. Přidejte rajčata, zelené fazolky, drcený červený pepř a sůl podle chuti. Přilijte studenou vodu a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte 15 minut.

www.tacos.cz Klobásy přeneste na prkénko, nakrájejte je na tenká kolečka a vraťte zpět do hrnce. Vmíchejte rýži a vařte, dokud rýže nezměkne, dalších 15 až 20 minut. Podávejte horké.

vloženo 05.08.2025    zobrazeno 37x    verze pro tisk

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

Polévka z králíka

Polévka z kuřete

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem