Bastelicacciu [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

abissini

Ajo bianco
(Bílé gazpačo)

Ajo blanco con uvas
(Bílá česnečka s hrozny)

Ajo blanco de piñones
(Česnečka s piniovými semínky)

Aligot

Aligot

Andaluské gazpačo

Angreštová omáčka

Angreštová omáčka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bastelicacciu

recept ze stránek www.tacos.cz
zkopírováno z http://www.tacos.cz Farmářský zimní ovčí měkký sýr s přírodní kůrkou z oblasti Bastelicaccia na východě Korsiky, vyráběný tradičním způsobem v údolích Gravona a Prunelli. Vyrábějí jej ve tvaru nepravidelných válců, těsto je slonovinově bílé, kůrka bílá či světle žlutá. Domácí se konzumuje i čerstvý, produkovaný pro trh je nejlepší po dvou až třech týdnech zrání.
vloženo 29.08.2010    zobrazeno 3357x    verze pro tisk

Bel Fiuritu

bocconcini

Borůvky s kondenzovaným mlékem

Bramborová kaše

Bramborová kaše zapečená s vuřty a zelím

Bramborová kaše zapékaná

Bramborová nastavovaná kaše

Bramborové pirožky

Bramborové škubánky

Bramborové tašky plněné zeleninou