cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chop-suey z vepřového masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové krkovičky, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 10 dkg kapie, 10 dkg sójových bobů (nebo bílých fazolí), 1/2  pórek, 6  žampiónů, 10 dkg karotky, 2 stroužky česneku, 15 dkg burských oříšků, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 sklenka desertního vína, 4  feferonky, glutasol, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opracovanou, očištěnou krkovičku nakrájíme na kostičky a promícháme s vejcem, solí a polovinou škrobu. Necháme odležet. Pórek, kapii a mrkev nakrájíme na nudličky, žampióny na čtverečky. Na rozpáleném oleji osmahneme maso, tuk zčásti slijeme, přidáme houby, zeleninu, fazole a buráky. Podusíme, zalijeme zálivkou, znovu krátce podusíme a ochutíme sekanými feferonkami. Podle chuti dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2417x    verze pro tisk

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové