cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Husarská roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího masa, 15 dkg cibule, kmín, mletý pepř, mletá paprika, 2 stroužky česneku, 10 dkg měkkého salámu, 4 dl vody, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěný bůček rozřízneme na plát, rozklepeme, hovězí maso semeleme s cibulí, přidáme kmín, pepř, papriku, utřený česnek se solí, na kostičky nakrájený salám a promícháme. Směsí potřeme plát masa, zavineme, převážeme nití, osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Část vypečeného sádla slijeme, šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme a provaříme. Přidáme vypečené sádlo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2210x    verze pro tisk

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové