cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbařská plněná kotleta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 3 dkg rostlinného tuku, 15 dkg cibule, 115 dkg žampiónů, drcený kmín, 2  vejce, 15 dkg oleje, 2.15 dkg hladké mouky, 2.15 dl vývaru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička worcestrové omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2204x    verze pro tisk

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové