cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené vepřové maso po indicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřového plecka, 4  cibule, 3 lžičky směsi koření 'Kuře orient', 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce hořčičného semínka, 4 stroužky česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V nádobě rozehřejeme olej, dáme na něj vrstvu na kostičky nakrájeného masa, vrstvu koleček cibule, nakrájený česnek, posypeme kořením, lehce osolíme a vrstvy opakujeme. Zalijeme vývarem (i z polévkové kostky). Přivedeme k varu a velmi pomalu dusíme asi hodinu. Tekutina by měla sahat asi tak 3 - 5 cm nad maso. Když maso změkne, zesílíme plamen a část tekutiny odpaříme. Nakonec podle potřeby dochutíme solí, po případě ještě trochou směsi 'Kuře orient'.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3488x    verze pro tisk

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové