cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené nudle s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vlasových nudlí, sůl, 1/2 lžíce vepřového sádla nebo oleje, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 l vývaru, 215 dkg na nudličky nakrájené vepřové kýty, 6 dkg celeru nakrájeného na kostky, 1/2 jemně nakrájená cibule, 1/2 lžička estragonového octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nudle uvaříme ve slané vodě, scedíme. Pak je asi 3 minuty smažíme na tuku, přidáme sójovou omáčku a vývar. Na další pánvi lehce osmahneme zeleninu, přidáme nakrájené maso a smažíme 3 minuty. Maso se zeleninou dáme na osmažené nudle a zakapeme octem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2952x    verze pro tisk

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové