cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Džuveč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové kýty, 215 dkg rýže, 2  cibule, 4  papriky nebo kapie, 8  rajčat, 8 dkg rostlinného oleje, 1/2 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži upražíme na oleji, zalijeme vařící osolenou vodou a udusíme. Na oleji podusíme na kostky nakrájené maso. Opaprikujeme je. Do ohnivzdorné, tukem vymazané mísy dáme vrstvu dušené rýže, na ni na kolečka nakrájenou dušenou cibuli (podusíme ji v tuku po mase), pak vrstvu na kolečka pokrájených rajčat a paprik a vrstvu masa. To opakujeme, poslední vrstva je z rajčat. Ta pokapeme zbylou šťávou z masa a zalijeme smetanou. Pečeme v troubě půl hodiny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2177x    verze pro tisk

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové