cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené jihočeské žebírko

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového žebírka, 4  párky, 2  nakládané okurky, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce tuku, hladká mouka, 4 lžičky nasekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silnější kost žebírka odsekneme, proříznutím masa po délce ostrým nožem vytvoříme kapsu, do které vložíme párek a okurku. Otvor upevníme jehlami, maso osolíme, opepříme a na rozehřátém tuku po všech stranách zprudka opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Podáváme s opečenými brambory sypanými petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2929x    verze pro tisk

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové