cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  vepřových řízků, olej, sůl,

Směs: 15 dkg másla, 2  cibule, 10 dkg nakládaných okurek, 20 dkg sterilované kapie, 1/2 velké jablko, 3 lžíce kečupu, 15 dkg šunky, 15 dkg žampiónů, citrónová šťáva

zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové řízky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, potřeme olejem a necháme v chladničce asi 3 hodiny odležet. Před podáním je osolíme, opět potřeme olejem a opékáme na grilu po každé straně asi 3 minuty. Při tom je ještě potřeme olejem. Měkké řízky přeložíme na mísu nebo na talíře, obložíme pikantní směsí, doplníme hráškovou rýží a podáváme.

www.tacos.cz Příprava směsi: cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na másle, přidáme pokrájené žampióny a podusíme je doměkka. Směs doplníme kečupem, šunkou, kapií, okurkami a oloupaným jablkem (bez jádřince), pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Dochutíme citronovou šťávou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1967x    verze pro tisk

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové