cpt. Cook
 

Ananasový vaječný krém

Balila

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Citrónová pěna a medová omáčka

Mousse glacée et sauce au miel

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  citrón (chemicky neošetřený), 10 dkg moučkového cukru, 2  bílky, 1/2 dl suchého bílého vína, 3 dl šlehačky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nastrouhejte kávovou lžičku citronové kůry. Vymačkejte citron. Ušlehejte bílek do měkkého sněhu. Vmíchejte moučkový cukr a šlehejte, dokud sníh nezhoustne. Pak přidejte víno a citrónovou kůru. Ušlehejte smetanu a smíchejte se sněhem. Rozdělte tuto pěnu do 4 misek a nechte 2 hodiny chladnout v lednici. Při podávání ozdobte plátkem citrónu a přidejte například cukrářský piškot.
vloženo 06.09.2007    zobrazeno 2737x    verze pro tisk

Citrónový krém I

Citrónový krém II

Crème caramel

Crème caramel

Čokoládová pěna
(Mousse di cioccolato)

Čokoládová pěna
(Mousse au chocolat)

Čokoládový dezert

Čokoládový krém se želatinou

Domácí vanilkové suflé

Hjortronparfait
(Moruškový parfait)

Jahodový bílkový krém

Jahodový krém

Jahodový krém s jogurtem

Jahodový pudink

Kakaový pudink

Karamelový pudink

Krém s jablečným pyré