cpt. Cook
 

Bariská focaccia
(Foccacia alla barese)

Bezlepková bramborová focaccia

Börek z fety, bylinek a jarní cibuky

Bramborový tatin s rozmarýnem

Calzone se špenátem

Cibulový koláč
(Tarte à l'oignon)

Cibulový koláč

Cibulový koláč s dvojím sýrem

Cibulový obrácený koláč
(Tarte Tatin aux chèvre et aux oignons)

Cibulový slaný koláč

Cibulový tatin s kávou
(Tatin d'oignons doux au café)

Crostata s uzeným masem

Čerstvé těsto na pizzu

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Dýňový závin

Easy cheesey muffins

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fenyklová pizza

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  fenykl, olivový olej, 1/4 šálku červeného rajčatového pesta, 1/2 šálku mozzarelly, 1/2 hrst špenátu, 1/2  červená cibule, 1/2 hrst piniových semínek, 1/2 hrst strouhaného parmazánu, bazalka, rukola, těsto na pizzu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C a vyložte plech pečicím papírem. Očistěný fenykl podélně rozřízněte a poté nakrájejte na tenké klínky. Položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Vložte na 20 minut do trouby, otočte a poté pečte dalších 10 minut, dokud nebude zlatavý a propečený.

www.tacos.cz Přepněte troubu na 220 °C. Na základ pizzy rovnoměrně rozetřete červené pesto a nechte jen 1,25 cm kolem okrajů. Posypte mozzarellou a navrch dejte fenykl, tenké plátky červené cibule, natrhané lístky baby špenátu, piniové oříšky a hoblinky parmazánu. Pečte v troubě asi 13 minut dokud není těsto zlatavé a křupavé. Při podávání posypte hrstí rukoly, čerstvou bazalkou, zelenými lístky fenyklu, piniovými oříšky a hoblinami parmazánu.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 66x    verze pro tisk

Flammekueche à l'Alsacienne
(Alsaské flambované koláče)

Focaccia

Focaccia plněná čekankou s buvolí ricottou