cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hnízda s holoubaty

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin - vaječných hnízd, 3 mladá vypasená holoubata, 6 plátků libové slaniny, 20 dkg domácí šunky, 7.15 dkg másla, 1/2  cibule, 1/2  mrkev, 1/2 snítka celerové natě, 1/2 sklenky madeiry nebo dvojnásobek brandy, 1/4 l lehkého masového vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Holoubata dobře očistíme, opláchneme, vysušíme a rozpůlíme. Okořeníme je po obou stranách a převážeme každý kus plátkem slaniny. V dostatečně širokém kastrolu osmahneme na másle jemně nakrájenou zeleninu a šunku, pokrájenou na kostičky. Když se cibule začíná zbarvovat dozlatova, vložíme holoubata. Jedno po druhém obracíme a tak je osmahneme rovnoměrně dozlatova. Pak je svlažíme vínem nebo brandy a když se odpaří, nalijeme dovnitř horký vývar. Dokončíme vaření na mírném ohni a v případě potřeby přilijeme víc vývaru.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1875x    verze pro tisk

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety