cpt. Cook
 

Hünkar beğendi
(Sultánova pochoutka)

Jehně nadívané kuskusem

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Jehněčí či skopový pilaf

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Jehněčí gratin s citrónem
(Gratin d'agneau au citron)

Jehněčí hřbet s hořčičnou kůrčičkou

Jehněčí kolínka à la Jamie Oliver

Jehněčí kotlety Massachussetts

Jehněčí kotlety po anglicku

Jehněčí kotlety s chřestem

Jehněčí kotlety s mátovým jogurtem

Jehněčí kýta na medu
(Gigot d'agneau au miel)

Jehněčí kýta na zelenině

Jehněčí kýta s rozmarýnem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí maso na kmíně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg předního jehněčího masa, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, vývar z kostí, tlučený kmín, 1/2 lžíce másla, 1.15 lžíce hladké mouky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso částečně vykostíme a nakrájíme bud na porce, nebo na menší kousky. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme je. Pak je mírně podlijeme vývarem, přidáme kmín a dusíme do měkka. Z másla a mouky uděláme žlutší jíšku a zamícháme ji do šťávy. Povaříme asi 10 minut.

www.tacos.cz Příloha: brambory sypané petrželkou nebo noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2419x    verze pro tisk

Jehněčí maso na víně

Jehněčí maso po provensálsku

Jehněčí maso s rajčaty

Jehněčí maso smažené na cibulkách