cpt. Cook
 

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kabáb

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg skopové kýty,

Marináda: 3 lžíce jemně nasekané cibule, 4 stroužky nakrájeného česneku, 1/2 lžička mletého koriandru, 1/2 lžička mleté kurkumy, 1/2 lžičky mletého chilli, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžíce hořčice (ostré francouzské) nebo hořčičného prášku, 1/2 lžíce olivového oleje, sůl, citrónová šťáva

zkopírováno z http://www.tacos.cz Dobře promícháme složky marinády. Do této marinády nakládáme na hodinu až dvě na kousky nakrájené skopové nebo vepřové maso, které pak napícháme na jehly a opékáme nad dřevěným uhlím nebo v pánvi na oleji.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1915x    verze pro tisk

Kavkazský šašlik